Volltext-Downloads (blau) und Frontdoor-Views (grau)

Enhancing the nutritional value of pears through agronomic biofortification with iodine (Abstract)

Export metadata

Additional Services

Search Google Scholar

Statistics

frontdoor_oas
Metadaten
Author:Diemo DaumORCiD, Christoph BudkeORCiD, Karl Hermann MühlingORCiD, Sascha RohnORCiD
Title (English):Enhancing the nutritional value of pears through agronomic biofortification with iodine (Abstract)
ISBN:978-3-88749-286-1
Parent Title (English):Proceedings of the German Nutrition Society
Document Type:Conference Proceeding
Language:English
Year of Completion:2024
Release Date:2024/04/09
Issue:30
Page Number:1
First Page:88
Note:
61. Wissenschaftliche Kongress der deutschen Gesellschaft für Ernährung e.V., 04.03.-06.03.2024 Kassel, Deutschland
Faculties:Fakultät AuL
DDC classes:500 Naturwissenschaften und Mathematik / 580 Pflanzen (Botanik)
Review Status:Veröffentlichte Fassung/Verlagsversion
Collections:nur Publikationsnachweis