Enhancing the nutritional value of pears through agronomic biofortification with iodine (Abstract)
Author: | Diemo DaumORCiD, Christoph BudkeORCiD, Karl Hermann MühlingORCiD, Sascha RohnORCiD |
---|---|
Title (English): | Enhancing the nutritional value of pears through agronomic biofortification with iodine (Abstract) |
ISBN: | 978-3-88749-286-1 |
Parent Title (English): | Proceedings of the German Nutrition Society |
Document Type: | Conference Proceeding |
Language: | English |
Year of Completion: | 2024 |
Release Date: | 2024/04/09 |
Issue: | 30 |
Page Number: | 1 |
First Page: | 88 |
Note: | 61. Wissenschaftliche Kongress der deutschen Gesellschaft für Ernährung e.V., 04.03.-06.03.2024 Kassel, Deutschland |
Faculties: | Fakultät AuL |
DDC classes: | 500 Naturwissenschaften und Mathematik / 580 Pflanzen (Botanik) |
Review Status: | Veröffentlichte Fassung/Verlagsversion |
Collections: | nur Publikationsnachweis |